Geo Han Cand Am Sa Mor Sa Mi Scrii Pe Cruce
Daca oamenii diminueaza prin alte inchinaciuni si practici jetfa Domnuli Isus, atunci poate cineva sa-mi spuna ce valoare are pantru inchinatorii la alti sfinti ( pe care-i recunoastem in adevar de sfinti care au murit pentru credinta adevarata in Hristos ) moarte Sa la cruce??!! Pentru ce a murit Domnul Isus??? Nu minimalizeaza oamenii darul facut de Dumnezeu oamenilor la Golgota? Oameni buni!!!! Domnul Isus ne-a platit prin moartea Sa pretul TUTUROR pacatelor noastre, ale tuturor oamenilor!!! Cine crede acest lucru, se smereste si se pocaieste in inima sa, va fi mantuit. Cititi Ioan 3:16. Domnul sa va binecuvanteze!!!
Geo Han Cand Am Sa Mor Sa Mi Scrii Pe Cruce
INVATA UNELE SECTE, AICI NU E VORBA DE A DA MANCARE PENTRU VIATA VESNICA CI DE A DA CUVINTE. Pai cum sa dai cuvinte cand Apostolul James a scris o Sfanta Liturghie in anii 60 in care dadea Sfanta Impartasanie?
Monica ma bucur ca pui intrebari care te framinta si vreu sa adaog ca a citi biblia e necesar si se poate si fara a parasi credinta ortodoxa. Eu nu-mi inchipui cum explica protestantii la copii biblia cind ajung sa explice ce este candela (pilda celor zece fecioare), tamiie, cadelnita, rugaciunile sfintilor (apocalipsa), sfesnic, altar, darul la altar, puterea de a ierta pacatele, de a boteza, de a sfinti s.a.m.d. daca nu le gasesc in ortodoxie. Oare sunt lucruri intimplatoare in Biblie sau sunt cu stirea lui Dumnezeu?ceia ce spui de preotul de pe loc poate sa fie doar o gresala a lui dar nu a ortodoxiei.cerceteaza Biblia si o voi intelege cu adevarat doar in contextul ortodox, si incearca sa practici rugaciunea mintii si atunci vei simti puterea credintei ortodoxe
Tu zici despre icoane ca fiind sfinte,ok,inteleg,dar am cateva intrebari.Dumnezeu intra in casa noastra,se uita cate icoane avem si pleaca pt ca nu avem icoane?Dumnezeu se crede adorat cand pupi o icoana?Dar Isus Hristos si Duhul Sfant ce rol au in cazul in care noi mijlocim prin icoane si preoti?Nu El ar trebui sa fie mijlocitorul nostru?Degeaba citesti sinoadele ecumenice,citestele impreuna cu Biblia si uitate cat% se contrazic.Tu ce alegi sa crezi?Ce scrie in Biblie sau in sinoadele ecumenice?Sau mai bine zis,alegi sa crezi ceva scris de catre apostoli sub influenta lui Dumnezeu sau cv scris de cler sub influenta castigului si dorintei de manipulare?Uitate si in Biblie cum erau considerati apostolii de catre farisei.Erau considerati exact asa cum ortodoxii considera protestantii,niste mincinosi,considerau ca nu au dreptate pentru ca nu aveau aceleasi pareri cu ei.Doar vreau sa te gandesti la ce te-am intrebat mai sus sau sa-L intrebi pe Duhul Sfant,sa vezi doar ce zice despre asta,caci mie mi-a zis deja.scuzama daca te-am deranjat zicandu-mi opinia
am citit aproape toate comentariile pe acest blog,si drept sa spun sunt mai confuza decat eram inainte;in primul rand nici eu nu sunt de acord cu inchinarea la icoane ca sunt pictate de semenii nostri,si eu stiu acea porunca unde scrie sa nu ne inchinam la chip cioplit si sa nu ne facem idoli la care sa ne inchinam,cine crede in Dumnezeu se poate ruga lui oriunde fara intermediul unei icoane,si alta nelamurire o am cu acele moaste care sunt scoase din biserici la anumite sarbatori crestine si lumea se indeasa puhoi sa se roage la acele oase;spre ex la ziua de sf. Dumitru la patriarhie se scoate mostele sf. afara si lumea se perindeaza in jurul moastelui o saptamana ,ce nu inteleg eu este ca cele moaste sunt in permanenta in biserica si poti merge oricand sa te inchin la ele daca asa simti!!
scuze pentru mesajul de mai devreme.Nu mi-a venit atentionarea prin email si am crezut ca nu mi-ai postat comentariul.Daca vrei,poti sa nu il postezi.Oricum,pentru tine asa,sa stii ca ce am scis acolo in site-ul meu,este adevarat.Chiar asa a inceput totul,precum scie acolo.Nu imii arde sa mint,fiind consttient ca v-oi raspunde pentru asta candva.Sanatate si Doamne ajuta.
Un tata ii obligat de cineva/ceva sa-si ierte copilul cand acesta greseste in fata lui?Cand un fiu greseste si vine la tatal sau,isi cere iertare si nu mai face acea greseala niciodata acel tata poate sa nu-si ierte fiul?
DUMNEZEU A PORUNCIT SA SE IA DOUASPREZECE PIETRE DIN IORDAN, si a explicat pentru care cauza ,caci zice:CAND TE VA INTREBA FIUL TAU CE SUNT PIETRELE ACESTEA , POVESTESTE-I CA PRIN PORUNCA DUMNEZEIASCA APA IORDANULUI A SECAT SI A TRECUT CHIVOTUL DOMNULUI SI TOT POPORUL. Pentru ce dar nu vom putea zugravi si noi patimile mantuitoare si minunile lui Hristos-Dumnezeu , pentu ca atunci cand ma va intreba fiul meu ce sunt acestea, eu ai voi spune ca DUMNEZEU CUVANTUL S-A FACUT OM SI PRIN EL A TRECUT IORDANUL NU NUMAI ISRAEL, CI INTREAGA FIRE S-A REINTORS LA FERICIREA DE ALTA DATA . 041b061a72